• Judetul Galati, Galati
  • 180 vizualizari

Transport persoane si colete Germania, Austria, Olanda – Gya Travel

Telefon 1: +4915129886444

Telefon 2: 0750761629

Oferim transport de persoane in conditii extraordinare, cu microbuze de ultima generatie la preturi normale sau chiar sub pretul pe care il ofera concurenta

De asemenea, rasplatim clientii fideli ai companiei GYA Travel cu tarife speciale pentru expedierea de colete si masinilor pe platforma sau cu calatorii gratuite si o masa calda pentru clientii fideli.  Dorim sa evidentiem faptul ca  transportul de persoane catre Germania se face de la adresa dorita, direct la destinatia dumneavoastra atat tur cat si retur.

Compania noastra va ofera ca si serviciu GRATUIT posiblitatea de a transporta bagajele de pana la 50 de kg plus un bagaj de mana in pretul achizitionarii biletului de calatorie.

Alaturi de firma GYA TRAVEL aveti parte de toata increderea in vederea transportului international la destinatie. Ne propunem sa deveniti clientii nostri fideli si sa ne priviti ca pe un partener de incredere pentru calatoriile dumneavoastra asa cum ne considera si alte sute de clienti.

Transport cu microbuze la destinatie

Linia internationala de transport persoane si colete GYA TRAVEL este asigurata de microbuze moderne 8+1 locuri prin curse saptamanale efectuate in cele mai bune conditii de confort si siguranta la preturi aceesibile tuturor.

Echipa este condsa de catre personal tânăr si dinamic care dispun de o vasta experienta in domeniul transportului de persoane, deciziile luandu-se dupa o amanuntita analiza a problemelor aparute.

Soferii firmei noastre sunt pregatiti sa respecte regulile de calatorie
impuse si regulie de circulatie ale tarilor pe care le tranziteaza, in
acest mod ne asiguram ca dumneavoastra sa va puteti simtiti in siguranta
pe toata durata calatoriei catre destinatie.


  • Category : Transport / Curierat