• Judetul Galati, Galati
  • 47 vizualizari

JessClean este o companie tanara care presteaza servicii de curatenie pentru zone rezidentiale si spatii comerciale. Scopul nostru este sa oferim servicii profesionale de curatenie.

E foarte simplu! Suntem o companie tânără, dinamică și foarte pasionată de ceea ce facem. Viziunea noastră este de a oferi un serviciu extrem de profesionist care este fiabil, flexibil și rentabil. Misiunea noastră este de a forma relații de durată cu clienții.

Spatii rezidentiale – Traim intr-o lume a vitezei si a timpului limitat, tocmai din acest motiv venim in intampinarea ta cu serviciile noastre profesinale de curatenie pentru spatii rezidentiale.

Spatii Comerciale – Detii un birou sau un spatiu comercial? Iti oferim servicii profesionale de curatenie si de mentinere a acesteia pentru ca tu, partenerii de afaceri sau clientii tai sa va bucurati de o ambianta placuta din toate punctele de vedere.

Asociatii de Proprietari – Te-ai saturat de scari de bloc murdare si angajati care isi fac treaba pe jumatate? Profita de serviciile noastre, iar noi iti promitem sa nu te dezamagim.

Ne gasiti si aici – www.jessclean.ro

  • Category : Prestari Servicii