• Judetul Galati, Galati
  • 49 vizualizari

Activitatea se desfasoara in Galati in trei hale acoperite si cateva anexe cu caracter administrativ si de depozitare.

Suntem o companie tanara, ce a preluat experienta si know how-ul alaturi de grupul de ingineri si tehnicieni de la fosta societate SPAT S.A., avand misiunea de a duce mai departe vasta activitate in constructii de ambaracatiuni si nave mici.

La inceput am dezvoltat doar ambarcatiuni de pescuit si agrement. Cu timpul am trecut la proiectarea de modele noi, abordand cu succes si domeniul navelor tehnice precum pilotine, nave de patrulare, nave hidrografice si nave de pasageri.

Detinem un service  pentru motoare si transmisii navale si avem acces la o baza nautica dotata cu toate facilitatile.

Colectivul nostru asigura  constructia si armarea completa a ambarcatiunilor cat si instruirea beneficiarilor . In activitatea de proiectare si dezvoltare de modele noi colaboram cu cele mai prestigioase firme autohtone in fruntea lor aflandu-se Ship Design Group Galati, o autoritate in domeniu.

Avem in permanenta preocuparea pentru calitatea produselor si satisfactia clientilor nostri, ajungand in prezent sa putem aborda cu specialistii nostri orice problema de motorizare sau echipare navala(climatizare, echipamente de radionavigatie, diesel-generatoare, etc.).

  • Category : Nautic